Un imobil nationalizat situat in sectorul 1 a devenit obiect de disputa dupa ce trei persoane au fost pacalite ca vor intra in posesia lui. Politistii incearca acum sa recupereze paguba care se ridica la 40.000 de euro si fac verificari pentru a stab
Un imobil nationalizat situat in sectorul 1 a devenit obiect de disputa dupa ce trei persoane au fost pacalite ca vor intra in posesia lui. Politistii incearca acum sa recupereze paguba care se ridica la 40.000 de euro si fac verificari pentru a stabili daca Eugenia Cutaru, notar public, a fost cumva implicata in aceasta ilegalitate.
La inceputul anului, Cristina Serban a incheiat un antecontract de vanzare-cumparare pentru locuinta din strada Vespasian nr.1, platind 21.400 de euro fara sa stie insa ca alte doua persoane facusera acelasi lucru. Gabriel Stravu Mihu achitase ca avans doar 5.000 de euro, iar Tamara Ceban "decontase" 13.500 de euro. Escrocheria pusa la cale de Doina Anghel, 50 de ani, si vecina sa, Elena Draghicescu, 81 de ani, a ajuns pe masa politistilor de la Sectia 3 din Capitala. Cele doua sunt acuzate ca au inselat mai multe persoane, promitandu-le vanzarea unui imobil care, de fapt, in realitate nu putea fi instrainat. Octogenara devenise proprietara casei in 1997, iar vecina sa i-a propus un targ avantajos prin care sa faca rost de bani. Cu toate ca imobilul, conform Legii 112/1997, putea fi vandut abia dupa 10 ani, cele doua au demarat afacerea. Anchetatorii spun ca doua dintre antecontracte au fost incheiate de catre notarul Eugenia Cutaru, motiv pentru care anchetatorii nu exclud posibilitatea ca si ea sa fi fost implicata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.