El a venit in fata anchetatorilor in jurul orei 14:00. Dosarul penal instrumentat pe numele sau vizeaza activitatea pe care acesta a desfasurat-o inainte sa fie primar, in calitate de membru al Comisiei pentru vanzare-cumparare a spatiilor comerciale
El a venit in fata anchetatorilor in jurul orei 14:00. Dosarul penal instrumentat pe numele sau vizeaza activitatea pe care acesta a desfasurat-o inainte sa fie primar, in calitate de membru al Comisiei pentru vanzare-cumparare a spatiilor comerciale din pietele de sector. Este vorba despre vanzarea subevaluata a doua spatii comerciale, care ar fi creat bugetului local un prejudiciu estimat la 400.000 de euro.
""MARTOR"". Dupa prima audiere, Inimaroiu a incercat sa convinga reprezentantii mass-media ca are doar calitatea de martor. El a recunoscut insa ca anchetatorii au dispus deja sechestru pe apartamentul sau, nestiind probabil ca o asemenea masura nu se poate lua impotriva martorului, ci doar impotriva invinuitului, inculpatului sau a partii responsabile civilmente, pentru a asigura recuperarea prejudiciului. In dosar a fost dispusa de asemenea o expertiza contabila care va stabili daca spatiile comerciale cu pricina au fost vandute subevaluat.
(Miruna Pasa)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.