Grupul Rompetrol a dezmintit, ieri, prin intermediul unui comunicat remis Bursei de Valori, faptul ca ar intentiona sa realizeze fuziunea dintre rafinariile Rompetrol SA (Vega) si Rompetrol Rafinare (Petromidia), asa cum a aparut recent intr-un cotid
Grupul Rompetrol a dezmintit, ieri, prin intermediul unui comunicat remis Bursei de Valori, faptul ca ar intentiona sa realizeze fuziunea dintre rafinariile Rompetrol SA (Vega) si Rompetrol Rafinare (Petromidia), asa cum a aparut recent intr-un cotidian central, lucru care a avut efecte nedorite pentru companiile in cauza pe piata de capital. "Precizam ca Grupul Rompetrol nu urmareste fuziunea dintre companiile Rompetrol S.A. si Rompetrol Rafinare S.A., chiar daca in ultima perioada a analizat mai multe posibilitati privind restructurarea grupului, in avantajul actionarilor entitatilor listate", se arata in comunicatul grupului. Confuzia a fost creata, conform oficialilor companiei, de posibilitatea unei fuziuni intre companiile Romoil si Rompetrol Downstream, subsidiare ale Rompetrol Rafinare, operatiune care ar duce la optimizarea functionarii acestora.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.