Reprezentantele boxului feminin romanesc, coordonate de antrenorul Adrian Lacatus, au reusit sa dea o noua lovitura la Campionatele Europene, asigurandu-si dupa primele trei zile de intreceri continentale, gazduite de Sala Sporturilor din localitatea
Reprezentantele boxului feminin romanesc, coordonate de antrenorul Adrian Lacatus, au reusit sa dea o noua lovitura la Campionatele Europene, asigurandu-si dupa primele trei zile de intreceri continentale, gazduite de Sala Sporturilor din localitatea norvegiana Tonsberg, nu mai putin de cinci medalii. Decise inca de la plecarea din tara sa depaseasca sau macar sa egaleze performanta obtinuta la editia europeana precedenta din Italia, cand delegatia noastra a obtinut sase medalii, dintre care doua din cel mai stralucitor metal, pugilistele tricolore au avut o comportare foarte buna in galele derulate pana ieri dimineata, cinci dintre sportive reusind sa treaca de adversarele directe din sferturile de finala si sa acceada in semifinalele concursului din Norvegia. Astfel, conform datelor statistice oferite de FR Box, Camelia Negrea (46 kg), Steluta Duta (48 kg), Mihaela Cijevschi (foto stanga) (54 kg), Gabriela Mitran (80 kg) si Adriana Hosu (86 kg) si-au asigurat deja medaliile de bronz si vor lupta, in aceasta dupa-amiaza, pentru a-si imbunatati rezultatele de pana acum, vizand cu sanse reale accesul in finale la cel putin trei categorii de greutate. Din pacate, trei dintre cele 11 componente ale delegatiei noastre, Diana Ungureanu (50 kg), Florina Popa (75 kg) si Alina Nitu (52 kg), au parasit prematur competitia, fiind eliminate din cursa pentru medaliile europene inca din turul secund. Aseara tarziu, dupa inchiderea editiei, emotiile au atins din nou cote maxime in randul micutei noastre delegatii deoarece alte trei pugiliste tricolore, Larisa Pop (63 kg), Luminita Turcin (66 kg) si Larisa Rosu (70 kg), incercau sa intre in careul de asi al Batranului Continent. Reamintim ca FRB fixase ca principal obiectiv obtinerea a cel putin trei medalii, astfel ca, desi intrecerile pugilistice din Norvegia se vor incheia abia sambata seara, pugilistele pregatite de Adrian Lacatus pot spune ca si-au depasit "norma federala" inainte de limita.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.