Revizuirea Codului muncii va determina cresterea gradului de ocupare cu aproape cinci la suta anual, este de parere presedintele Casei Nationale de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale, Mihai Seitan. "Cred ca un element foarte important, care
Revizuirea Codului muncii va determina cresterea gradului de ocupare cu aproape cinci la suta anual, este de parere presedintele Casei Nationale de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale, Mihai Seitan. "Cred ca un element foarte important, care va ajuta sistemul public si privat, va fi revizuirea Codului muncii, care va creste, dupa parerea mea, gradul de ocupare cu circa trei-cinci la suta", a declarat Seitan.
Acesta a mai spus ca revizuirea Codului muncii va duce la marirea numarului de angajati, imbunatatirea salarizarii si cresterea numarului de contribuabili. Referitor la pensii, Seitan este de parere ca acestea trebuie regandite, reorganizate, si ca acest an este considerat anul reformei pensiilor, spunand ca sustine, in acelasi timp, ideea de parteneriat public-privat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.