Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a centralizat pana la data de 10 mai declaratiile de venit aferente anului 2004 in proportie de 40 la suta din numarul estimat de 3,1 milioane contribuabili - persoane fizice, care au aceste obligatii
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a centralizat pana la data de 10 mai declaratiile de venit aferente anului 2004 in proportie de 40 la suta din numarul estimat de 3,1 milioane contribuabili - persoane fizice, care au aceste obligatii declarative. "Acest procentaj se refera la numarul declaratiilor de venit depuse la ghiseu si nu include declaratiile primite prin posta.
Foarte multe administratii fiscale s-au concentrat pe acordarea asistentei catre contribuabil in vederea evitarii aglomeratiei la ghiseu, iar numaratoarea si prelucrarea plicurilor primite prin posta a trecut pe planul secund", a precizat reprezentantul ANAF.
De asemenea, a fost suplimentat personalul pentru asistenta contribuabililor si numarul de ghisee, iar programul de lucru cu publicul a fost prelungit.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.