Pentru prima data dupa mai multi ani, ultimul turneu final din cadrul Superligii Nationale de polo este decisiv pentru stabilirea campioanei, Steaua-Stirom si Rapid-Intrarom ocupand primele doua pozitii in clasament, cu aceeasi zestre de puncte. Si d
Pentru prima data dupa mai multi ani, ultimul turneu final din cadrul Superligii Nationale de polo este decisiv pentru stabilirea campioanei, Steaua-Stirom si Rapid-Intrarom ocupand primele doua pozitii in clasament, cu aceeasi zestre de puncte. Si daca in ultimele sezoane giulestenii antrenati de Corneliu Rusu au reusit sa-si adjudece trofeul inaintea disputarii ultimelor meciuri din careul de asi, in schimb, in acest sezon, alb-visiniii au intampinat o opozitie foarte buna din partea militarilor pregatiti de cuplul Georgescu - Lisac si s-au "trezit" in postura de ocupanta a locului secund inaintea meciurilor care vor fi gazduite, incepand de vineri dupa-amiaza si pana duminica dimineata, de bazinul Dinamo. De altfel, stelistii au fortat mai mult nota in turneul precedent de la Oradea si s-au instalat in fotoliul de lider gratie unui golaveraj mai bun, spre supararea rivalilor din Grant, care s-au "inecat" chiar la intalnirea directa. Interesant de remarcat este faptul ca CSM Oradea si Dinamo, care nu mai pot emite pretentii la primele doua locuri si sunt obligate sa se multumeasca cu locurile trei si patru, pot deveni arbitri importanti in lupta pentru trofeul national. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.