Presedintele FR Handbal, Cristian Gatu (foto dreapta), a anuntat ieri dimineata ca reprezentativa masculina a Romaniei va disputa la Bucuresti, si nu la Oradea meciul de baraj pentru calificarea la Campionatele Europene, intreceri care se vor desfasu
Presedintele FR Handbal, Cristian Gatu (foto dreapta), a anuntat ieri dimineata ca reprezentativa masculina a Romaniei va disputa la Bucuresti, si nu la Oradea meciul de baraj pentru calificarea la Campionatele Europene, intreceri care se vor desfasura in ianuarie 2006 in Elvetia. Conform EHF, tricolorii se vor lupta pentru biletul continental intr-o dubla mansa cu puternica selectionata a Serbiei&Muntenegru, ocupanta locului cinci la ultima editie a CM. "Am decis ca meciul cu Serbia&Muntenegru sa se dispute la Bucuresti, si nu la Oradea, cum stabilisem initial, sau la Sighisoara. Asta, si pentru ca in aceeasi perioada, in Capitala, este programat turneul de baraj pentru mentinerea in Liga Nationala masculina, astfel ca am unit cumva aceste actiuni. Decizia luata va fi validata in sedinta Biroului Federal programata pentru vineri" a spus Gatu, precizand ca meciul tur din confruntarea cu sarbii este programat pentru data de 12 iunie. Totodata, presedintele FRH a confirmat si faptul ca partida retur dintre echipa nationala feminina a Romaniei si Cehia, contand pentru calificarea la Campionatele Mondiale din acest an, se va disputa in Sala Sporturilor "Radu Voina" din Sighisoara, pe data de 18 iunie. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.