Astra Asigurari isi propune, pentru anul 2007, anul intrarii Romaniei in Uniunea Europeana, un procent de 12 la suta din piata asigurarilor generale din Romania, fata de nivelul de 7 la suta prognozat pentru 2005, a declarat, ieri, Guglielmo Frinzi,
Astra Asigurari isi propune, pentru anul 2007, anul intrarii Romaniei in Uniunea Europeana, un procent de 12 la suta din piata asigurarilor generale din Romania, fata de nivelul de 7 la suta prognozat pentru 2005, a declarat, ieri, Guglielmo Frinzi, directorul general al societatii, citat de Mediafax. In primele trei luni ale acestui an, Astra a platit daune in valoare de 350 de miliarde de lei si a incasat din prime 633 de miliarde de lei. Societatea isi propune sa subscrie, in acest an, polite de asigurare in valoare de 67 milioane de euro si, respectiv, o cota de piata de 7 la suta. "In prezent, piata asigurarilor ne situeaza pe locul patru in topul societatilor din Romania", a mai spus Frinzi. In 2004, veniturile Astra din prime subscrise s-au majorat cu peste 54 la suta, pana la 1.960 miliarde de lei. Portofoliul societatii este dominat de asigurarile generale in proportie de circa 99 la suta, respectiv 1.940,9 miliarde de lei, in timp ce politele de viata au acumulat 19,9 miliarde de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.