Alin Artimon a condus in ultimele zile antrenamentele lui Apulum, el acceptand sa pregateasca in continuare formatia dupa ce, saptamana trecuta, anuntase ca vrea sa renunte din cauza unor probleme financiare. Artimon a fost prezent la meciul Rapid -
Alin Artimon a condus in ultimele zile antrenamentele lui Apulum, el acceptand sa pregateasca in continuare formatia dupa ce, saptamana trecuta, anuntase ca vrea sa renunte din cauza unor probleme financiare. Artimon a fost prezent la meciul Rapid - Apulum, scor 2-2, in tribuna oficiala, de unde a dat indicatii telefonice antrenorului interimar Marcel Rusu. Artimon a acceptat sa pregateasca in continuare echipa, dupa ce jucatorii au fost de acord sa lupte pentru evitarea retrogradarii, indiferent de sumele cu care vor fi recompensati de catre presedintele clubului, Viorel Malusel. Antrenorul principal anuntase ca vrea sa renunte la echipa, fiind nemultumit de faptul ca jucatorii nu si-au primit restantele financiare. Dupa antrenamentul de marti, Malusel a declarat ca Apulum are nevoie de patru victorii din ultimele cinci intalniri, pentru a se salva de la retrogradare. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.