Comisia de Disciplina a FRF a decis ieri sa acorde avertisment si sa amendeze cu 2000 de euro Rapidul pentru incidentele provocate de suporteri la meciul de pe teren propriu cu Apulum Alba Iulia. Suporterii giulesteni au aruncat cu obiecte in teren,
Comisia de Disciplina a FRF a decis ieri sa acorde avertisment si sa amendeze cu 2000 de euro Rapidul pentru incidentele provocate de suporteri la meciul de pe teren propriu cu Apulum Alba Iulia. Suporterii giulesteni au aruncat cu obiecte in teren, iar in minutul 90 a fost aruncata o bucata de scaun inspre portarul oaspetilor, Minca, ce primea ingrijiri medicale. Comisia a mai decis sa le acorde un ultim avertisment antrenorilor Marian Bondrea (Craiova), Walter Zenga (Steaua) si Sorin Cartu (FC Arges) pentru comportamentul lor din timpul meciurilor. Tot ieri, Comisia de Disciplina a FRF a mai decis ca Petrolul Ploiesti sa nu mai joace pe teren propriu urmatoarele doua etape de acasa, ca urmare a incidentelor de la meciul de sambata cu FC Sibiu. In plus, clubul ploiestean a fost amendat cu 2000 de euro, iar directorul executiv Eduard Alexandru a fost suspendat trei luni si amendat cu 800 de euro pentru cuvinte jignitoare adresate arbitrilor. Comisia de Disciplina a judecat acest caz pe baza raportului suplimentar intocmit de arbitrul Sorin Corpodean si de observatorul Florin Verigeanu. Petrolul poate face apel in termen de cinci zile. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.