Cu aceasta ocazie, potrivit ministrului Razvan Mihai Ungureanu, vor fi adoptate trei documente: o declaratie comuna cu referire clara la tragediile care afecteaza vietile a mii de cetateni ai Romaniei si Serbiei, in urma inundatiilor din ultimele sap
Cu aceasta ocazie, potrivit ministrului Razvan Mihai Ungureanu, vor fi adoptate trei documente: o declaratie comuna cu referire clara la tragediile care afecteaza vietile a mii de cetateni ai Romaniei si Serbiei, in urma inundatiilor din ultimele saptamani; un raport al presedintelui in exercitiu al SEECP, respectiv Romania; un document privind activitatea Comitetului director al SEECP. O prioritate a SEECP va fi, in perioada urmatoare, crearea unei zone de liber schimb si a unei piete integrate de energie.
SECURITATE. Ieri, ministrii de Externe ai tarilor din Sud-Estul Europei s-au intalnit, la Bucuresti, pentru a discuta despre intensificarea legaturilor economice si de securitate. In aceasta perioada, traseul oficial pe care-l parcurg oficialii prezenti la Bucuresti este supus unor ample masuri de siguranta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.