O obisnuita a finalei, Dinamo, si o debutanta, FC Farul, isi disputa diseara, in Cotroceni, al doilea trofeu al fotbalului intern. Ajunsi la a sasea prezenta consecutiva in ultimul act, "cainii rosii" au prima sansa. "Nici un an fara un trofeu" este
O obisnuita a finalei, Dinamo, si o debutanta, FC Farul, isi disputa diseara, in Cotroceni, al doilea trofeu al fotbalului intern. Ajunsi la a sasea prezenta consecutiva in ultimul act, "cainii rosii" au prima sansa. "Nici un an fara un trofeu" este noul slogan lansat in "Groapa" de Borcea. Fara sanse la titlu la un moment dat, Dinamo a profitat de pasii gresiti ai Stelei si alearga acum dupa doi iepuri.
Primul poate fi prins astazi, dupa ce a fost adus in catarea pustii de Serea, terminatorul "bancarilor" in returul semifinalelor. "Marinarii", cu cel mai bun sezon din ultimii 20 de ani, sunt si ei gata sa-si dea intalnire cu Europa. Podiumul Diviziei A este greu de prins, asa ca o victorie in finala din Cotroceni ar insemna implinirea unui vis. Farul mai are si varianta unui loc european si daca pierde finala, insa in acest caz Dinamo trebuie sa castige si campionatul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.