Inainte de plecarea la Eurovision, Luminita Anghel si Sistem au tinut sa dea cateva lovituri sub centura guvernantilor si celor care, dintr-un motiv sau altul, au refuzat sa le acorde ajutorul inainte de participarea la o competitie de o asemenea anv
Inainte de plecarea la Eurovision, Luminita Anghel si Sistem au tinut sa dea cateva lovituri sub centura guvernantilor si celor care, dintr-un motiv sau altul, au refuzat sa le acorde ajutorul inainte de participarea la o competitie de o asemenea anvergura.
''Suntem singura tara care nu pune pret pe acest eveniment. Guvernul nu a fost interesat sa ne sprijine, Ministerul Culturii nu a dat un telefon. Tarom-ul nu si-a indreptat atentia catre noi, au preferat sa le aduca gratis pe spanioloaice la ''Surprize, surprize''. In alte tari, artistii care au fost selectionati pentru Eurovision sunt considerati eroi nationali'', a spus Luminita, vizibil afectata de simturile incetinite ale autoritatilor.
Pentru a pune si mai rau paie pe foc, seful delegatiei romane la Eurovision, Dan Manoliu, a dezvaluit gestul laudabil al francezilor, care vor sa faca un film documentar despre Luminita si Sistem asa cum au facut cu un an in urma cu reprezentanta Ucrainei, Ruslana, ce a castigat ulterior concursul.
Tot el a mai spus: ''E pentru prima oara cand Romania participa cu o fata noua. Ne putem astepta la un rezultat bun''.
Romania va concura in semifinala din 19 mai cu alte 24 de tari si va incerca sa se claseze in primele 10 locuri, pentru a intra in finala din 21 mai.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.