Partidul Social Democrat, aflat la guvernare in Suedia, va lua in considerare reducerea impozitelor pe avere pentru bunurile de peste 1,5 milioane de coroane dupa alegerile programate pentru anul viitor, a declarat ministrul suedez al Finantelor, Par
Partidul Social Democrat, aflat la guvernare in Suedia, va lua in considerare reducerea impozitelor pe avere pentru bunurile de peste 1,5 milioane de coroane dupa alegerile programate pentru anul viitor, a declarat ministrul suedez al Finantelor, Par Nuder, relateaza Mediafax. Incasarile aferente acestui impozit sunt de aproximativ cinci miliarde de coroane suedeze, insa grupurile suedeze de lobby sustin ca oamenii de afaceri se vad nevoiti sa-si pastreze bunurile in strainatate. Aceleasi surse au precizat ca, pentru a scapa de impunere, cetatenii au preferat sa plaseze, peste granitele statului, sume cuprinse intre 1.500 de miliarde de coroane suedeze si 2.000 de miliarde de coroane suedeze.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.