Compania Harel Insurance Investments a anuntat, ieri, ca incepand din septembrie isi va extinde activitatea in Romania si Bulgaria, lucrand in colaborare cu companiile locale de asigurari. Yaron Inbar, directorul adjunct al companiei, a declarat ca a
Compania Harel Insurance Investments a anuntat, ieri, ca incepand din septembrie isi va extinde activitatea in Romania si Bulgaria, lucrand in colaborare cu companiile locale de asigurari. Yaron Inbar, directorul adjunct al companiei, a declarat ca a fost finalizata faza declaratiilor de intentie, si ca in acest moment, in cele doua state se desfasoara programe pilot. Activitatile reale de asigurari si de vanzare a politelor aferente vor incepe dupa Noul An Evreiesc (16 si 17 septembrie). Compania se afla in negocieri pentru a gasi partenerii adecvati activitatii sale. Harel Insurance Company face parte din grupul Harel Insurance Investments, care detine 46 la suta din piata asigurarilor de sanatate din Israel.
Potrivit declaratiilor oficiale, compania intentioneaza sa se intre ulterior atat pe pietele din Ungaria si Slovacia, cat si pe piata Asiei de Sud-Est.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.