La doar o zi dupa ce a preluat "actele" echipei feminine de handbal Remin Deva, patronul gruparii concitadine Cetate, Marian Muntean, a anuntat ca doreste sa vanda un loc din Liga Nationala, numai ca staff-ul FR Handbal a reactionat prompt, precizand
La doar o zi dupa ce a preluat "actele" echipei feminine de handbal Remin Deva, patronul gruparii concitadine Cetate, Marian Muntean, a anuntat ca doreste sa vanda un loc din Liga Nationala, numai ca staff-ul FR Handbal a reactionat prompt, precizand ca eventuala tranzactie nu are acoperire regulamentara. "Este totul semnat. Am parafat totul cu Daniel Andronache, fostul patron al Remin, de la actele de preluare pana la certificatele de radiere din Registrul Comertului si de la Judecatorie. In urma intelegerii, trebuie sa achit 300 de milioane de lei. Fuziunea propriu-zisa va avea loc dupa finalul acestui sezon si voi incerca sa pastrez tot lotul Reminului, mai ales ca sunt jucatoare care au contracte pana in 2009 sau 2010", a declarat pentru Mediafax patronul echipei Cetate Deva, situata pe locul opt in Liga Nationala. Totodata, Muntean a mai afirmat ca doreste sa vanda sau sa cedeze unei alte echipe pozitia ocupata in prezent de Remin in Liga (n.n. - cu patru etape inaintea finalului de sezon, Remin se afla pe locul 11). "Voi purta discutii cu echipele interesate si vom vedea la ce intelegere ajungem. Nu cunosc sa fi fost un caz similar, dar preluand Remin, mi se pare normal sa decid. Nu vreau sa para ca la fotbal, dar mi-as dori sa pot ajuta o echipa ardeleana, chiar daca stiu ca federatia imi poate pune piedici", a mai spus Muntean.
In replica, presedintele FR Handbal, Cristian Gatu, a spus ca intentia omului de afaceri din Deva nu este regulamentara. "Nici nu se pune problema de asa ceva. Nu suntem la fotbal! Sa-si faca fuziunea mai intai si sa lase povestile. Planurile lui sunt imposibile. Regulamentar, dupa fuziune, locul ramas liber va fi ocupat de o echipa care promoveaza direct sau il obtine in urma turneului de promovare-retrogradare. Acesta e regulamentul", a spus ferm presedintele FRH. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.