Fotbalistii lui FC National au renuntat la ineditul protest anuntat acum cateva zile fata de modul in care au ratat prezenta in finala Cupei Romaniei. "Bancarii" urmau sa se prezinte la meciul de astazi in echipament de joc si sa priveasca din tribun
Fotbalistii lui FC National au renuntat la ineditul protest anuntat acum cateva zile fata de modul in care au ratat prezenta in finala Cupei Romaniei. "Bancarii" urmau sa se prezinte la meciul de astazi in echipament de joc si sa priveasca din tribuna meciul dintre Dinamo si FC Farul. "Poate ne baga si pe noi in pauza", a glumit Sg. Radu acum trei zile. Ideea nu a prins insa in tabara dinamovista. Fl. Petre considera ca FC National nu merita sa joace finala Cupei Romaniei si nu crede ca fotbalistii "bancari" ar trebui sa vina echipati la meciul din Cotroceni. "Au un antrenor italian, care este un om serios. Nu au de ce sa vina echipati de joc. Sa vina ca simpli suporteri", a spus Petre. Presedintele din Cotroceni, Gino Iorgulescu, spune ca ideea protestului a fost lansata doar pentru presa. "A fost, asa, ca ziaristii sa aiba marfa", a spus Iorgulescu. Acesta a negat faptul ca ar fi interzis protestul jucatorilor la rugamintile lui Mircea Sandu, presedintele FRF. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.