Andone spera ca Dinamo sa castige finala pentru a-si indeplini unul din obiective. "Va fi un meci dificil. Pentru mine este a treia finala consecutiva de cand sunt la conducerea acestor baieti si sunt convins ca ei realizeaza importanta acestui meci.
Andone spera ca Dinamo sa castige finala pentru a-si indeplini unul din obiective. "Va fi un meci dificil. Pentru mine este a treia finala consecutiva de cand sunt la conducerea acestor baieti si sunt convins ca ei realizeaza importanta acestui meci. Stim ca ne asteapta o partida grea, ca Farul este o echipa buna, dar jucam acasa, in Bucuresti, si sper sa castigam aceasta finala si sa ne indeplinim unul dintre obiective. Farul este o echipa buna, cu jucatori care joaca de mult timp impreuna, este una din cele mai bune specialiste in jocul pe contraatac din campionatul nostru", a precizat Andone. Antrenorul dinamovist considera ca pentru Dinamo ar fi un esec sa nu castige Cupa Romaniei. "Ar fi un esec, pentru ca am ajuns in finala, iar castigarea ei ne-ar asigura participarea in cupele europene, astfel ca am avea o liniste pentru ultimele cinci etape, care se anunta de foc si le-am putea aborda cu alt entuziasm. Pana acum o saptamana spuneam ca suntem cu sanse foarte mici la castigarea campionatului, dar acum suntem cu sanse foarte mari", a precizat Andone. Acesta a mentionat ca nu este interesat de faptul ca jucatorii lui FC National au declarat ca vor veni echipati la finala dintre Dinamo si Farul, si nu a dorit sa comenteze nici declaratiile antrenorului italian Roberto Landi, care ar fi spus ca va permite Stelei sa castige meciul direct cu 3-0. Andone a facut referiri si la meciul Rapid - Apulum, scor 2-2: "Rapid a facut un joc foarte bun duminica, dar se intampla sa nu castigi. Apulum a avut patru ocazii si Rapid saisprezece. Asta inseamna ghinion".
Stelea: "Dezastru este in Banat"
Portarul Bogdan Stelea a declarat ca o situatie dezastruoasa este in zonele inundate din Banat si nu o eventuala infrangere a formatiei sale in finala Cupei Romaniei, dar a admis ca ar fi grav ca Dinamo sa nu castige. "Este o finala si intr-o finala se poate intampla orice. Cupa este unul din obiectivele noastre, la care avem cea mai mare sansa si nu ar fi prea placut sa pierdem. Toata lumea isi doreste un trofeu. Ar fi grav sa pierdem, insa dezastru este ceea ce se intampla in Banat, nu sa pierzi o finala", a adaugat Stelea, care a comentat si faptul ca finala va fi condusa de arbitri din Franta: "In ultima perioada, asupra arbitrilor romani este o presiune foarte mare. Este foarte greu pentru ei sa arbitreze fara sa greseasca si poate este o solutie sa vina arbitri straini". Portarul dinamovist a apreciat ca Dinamo mai are sanse la titlu doar daca Steaua si Rapid vor face greseli. "Steaua si Rapid au problemele lor, noi le avem pe ale noastre. Noi trebuie sa castigam ultimele cinci meciuri, daca vrem sa mai avem sanse la titlu. Tot ce te ajuta, te bucura. Singura noastra sansa de a avea acces la titlu este ca ei sa greseasca", a precizat Stelea. Acesta a precizat ca, desi a pierdut la Galati, Steaua este principala favorita la titlu.
Revin Cl. Niculescu si Fl. Petre
Capitanul Florentin Petre, refacut dupa o accidentare, crede si el ca pierderea finalei ar fi un esec. "Va fi un meci foarte greu mai ales ca in ultimii ani am avut partide foarte grele cu Farul. Este o echipa buna, cu jucatori care joaca impreuna de atata timp, cu un antrenor bun, care-i aseaza foarte bine in teren si joaca bine pe contraatac. Nu trebuie sa ne gandim la ce ar insemna sa pierdem cupa, ci va trebui sa o castigam. Ar fi un esec care ne-ar durea foarte mult, tinand cont de obiectivele pe care le-am avut la inceputul campionatului", a precizat Petre, care a mentionat ca echipa care va face mai putine greseli va castiga campionatul.
Altfel, la Dinamo va reveni si Cl. Niculescu, absent la Bistrita din cauza unei suspendari, dar pentru meciul de astazi va lipsi L. Goian, eliminat in meciul cu Gloria. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.