Pentru ca specialistul de la Parchetul National Anticoruptie (PNA) care ar fi trebuit sa asigure ascultarea unor casete audio a lipsit nemotivat in cazul judecatoarei Andreea Ciuca, procesul a fost amanat pentru 30 mai a.c. In urma acestei situatii,
Pentru ca specialistul de la Parchetul National Anticoruptie (PNA) care ar fi trebuit sa asigure ascultarea unor casete audio a lipsit nemotivat in cazul judecatoarei Andreea Ciuca, procesul a fost amanat pentru 30 mai a.c. In urma acestei situatii, instanta suprema i-a cerut sefului PNA sa comunice imediat numele celui in cauza pentru a fi amendat.
Completul de judecata al instantei supreme vrea explicatii urgente de la procurorul general Ioan Amarie, ca urmare a faptului ca subordonatul sau care ar fi trebuit sa asigure ascultarea casetelor nu a binevoit sa apara la proces. Specialistul avea misiunea de a veni, ieri, cu aparatura necesara pentru audierea unor casete privind inregistrarea Andreei Ciuca inainte de declansarea anchetei impotriva ei. Femeia, fost presedinte al Tribunalului Mures, in perioada decembrie 1999 - iunie 2003, este acuzata de luare de mita, sustragere de inscrisuri, fals intelectual si uz de fals. Ea a sustinut ca nu ar mai fi necesara audierea casetelor, insa judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au precizat ca nu pot renunta, intrucat cercetarea judecatoreasca impune ascultarea tuturor probelor din dosar.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.