Dupa ce a fost propulsat in atentia opiniei publice ca vicepremier surpriza, cumatrul lui Basescu, Gheorghe Seculici, a capatat curaj, intentionand sa candideze la functia de vicepresedinte PD, daca nu chiar la cea de prim-vicepresedinte. In plus, Se
Dupa ce a fost propulsat in atentia opiniei publice ca vicepremier surpriza, cumatrul lui Basescu, Gheorghe Seculici, a capatat curaj, intentionand sa candideze la functia de vicepresedinte PD, daca nu chiar la cea de prim-vicepresedinte. In plus, Seculici a precizat ca va continua politica familiei, manifestandu-si intentia de a sustine programul politic promovat de Traian Basescu inainte de alegeri. Actualul presedinte al Romaniei era cunoscut, in calitate de lider PD, ca unul dintre cei mai ferventi sustinatori ai fuziunii dintre PD si PNL, ca si ai afilierii noii formatiuni la grupul popular european.
"Ca si candidat la un post de vicepresedinte, voi fi sustinator al acelei motiuni care va transforma in practica programul politic pe care l-a avut Traian Basescu si in care am crezut inca de la inceput", a spus vicepremierul.
Seculici a anuntat prima data saptamana trecuta ca vrea sa candideze pentru o functie in conducerea PD, insa si-a rezervat dreptul de a se decide cu privire la pozitia vizata, numai dupa sedinta Consiliului National de Coordonare, care a avut loc sambata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.