Voleiul masculin autohton a trecut cu brio de primul tur preliminar din campania de calificare la Mondialele din Japonia, dupa ce reprezentativa de seniori a castigat grupa C, acumuland punctaj maxim in disputele cu Norvegia, Belgia si Belarus, gazdu
Voleiul masculin autohton a trecut cu brio de primul tur preliminar din campania de calificare la Mondialele din Japonia, dupa ce reprezentativa de seniori a castigat grupa C, acumuland punctaj maxim in disputele cu Norvegia, Belgia si Belarus, gazduite de Sala Sporturilor din Tulcea. Dornici sa revina in elita, elevii antrenorilor Spatacean si Tvardochlib s-au autodepasit in weekend si au bifat trei victorii importante, spre bucuria numerosilor suporteri din tribune. Astfel, dupa un sec 3-0 in partida de debut cu Norvegia, si un 3-2 obtinut sambata cu Belgia, selectionata noastra a stralucit din nou, duminica seara, in meciul decisiv cu Belarus, chiar daca adversarii cumulasera si ei doua victorii. Atenti in defensiva, romanii au trecut de Belarus, cu 3-0 (24, 16, 23), la capatul unei intalniri in care serviciul a functionat bine, iar torpilele tricolore au gasit deseori brese in blocajul advers. In urma acestor rezultate, Romania a obtinut vizele pentru a doua faza a calificarilor la CM 2006, urmand sa joace, in finalul saptamanii, la Varna, in grupa E, alaturi de Bulgaria, Turcia si Slovacia. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.