Antrenorul echipei Rapid, Razvan Lucescu, a declarat ca meciul cu Apulum Alba Iulia este reprezentativ pentru intregul sezon al formatiei giulestene. "A fost un meci nebun care caracterizeaza sezonul nostru de pana acum. Am avut 15 ocazii mari, iar a
Antrenorul echipei Rapid, Razvan Lucescu, a declarat ca meciul cu Apulum Alba Iulia este reprezentativ pentru intregul sezon al formatiei giulestene. "A fost un meci nebun care caracterizeaza sezonul nostru de pana acum. Am avut 15 ocazii mari, iar adversarii au ajuns o singura data la poarta, pentru ca primul gol nu se poate numi ocazie, si au marcat. In afara ca au ratat atat de mult, nu am ce sa le reprosez baietilor. Acesti copii trebuie sa inteleaga ca din viata face parte si ghinionul, pentru ca asa se numesc ocaziile ratate de Burdujan, Nico si asa mai departe", a spus Lucescu. Referitor la revenirea atacantului Daniel Nicolae, aflat la primul sau meci in acest retur, tehnicianul giulestean a spus: "Nico nu e apt suta la suta, dar s-a discutat inca de la inceputul saptamanii ca, in cazul in care RMN-ul iese bine, va juca in meciul cu Apulum. In legatura cu lupta pentru ocuparea primelor doua locuri, Razvan Lucescu este de parere ca disputa continua. In special pentru locul doi nu se poate anticipa nimic, cel putin pana etapa viitoare, cand vom intalni pe Dinamo pe terenul acesteia".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.