Dupa patru ani de asteptare, reprezentativa de polo a Romaniei s-a calificat la Europenele de juniori, dupa ce tinerii tricolori antrenati de Gheorghe Zamfirescu au castigat turneul de calificare la EURO 2005, gazduit saptamana trecuta de piscina oli
Dupa patru ani de asteptare, reprezentativa de polo a Romaniei s-a calificat la Europenele de juniori, dupa ce tinerii tricolori antrenati de Gheorghe Zamfirescu au castigat turneul de calificare la EURO 2005, gazduit saptamana trecuta de piscina olimpica din Istanbul. Cu cinci victorii si un egal la activ, Romania a obtinut, astfel, fara sa cunoasca infrangerea, biletele pentru turneul final de la Sofia, programat sa se dispute in perioada 20-27 august. Conform site-ului waterpolo-world, juniorii romani au realizat un adevarat festival de goluri, impunandu-se in fata Sloveniei, cu 10-3, Macedoniei, cu 21-1, Moldovei, cu 18-4, Georgiei, cu 13-8, Lituaniei, cu 11-3, in vreme ce in disputa cu Turcia au terminat la egalitate, scor 5-5. In urma rezultatelor inregistrate la Istanbul, Romania s-a clasat pe primul loc in grupa C, cu 11 puncte, fiind urmata de Slovenia si Turcia. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.