Peste 1.500 de studenti de la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" din Capitala au impanzit, ieri, de Ziua Europei, Padurea Baneasa. Viitorii politisti si jandarmi nu au iesit dupa cursuri la iarba verde, la un gratar, cum s-ar putea crede, ci a

Peste 1.500 de studenti de la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" din Capitala au impanzit, ieri, de Ziua Europei, Padurea Baneasa. Viitorii politisti si jandarmi nu au iesit dupa cursuri la iarba verde, la un gratar, cum s-ar putea crede, ci au adunat muntii de gunoaie lasati in urma de turistii care au petrecut la sfarsitul saptamanii in padurea de langa scoala lor."Daca e nevoie, curatam padurea chiar si de doua sau de trei ori pe an. Actiunea de azi se inscrie in programul "O Romanie curata, o Europa curata"", a declarat Mihai Badescu, prodecanul Academiei de Politie.


Cosmin Rosca. "Sunt iresponsabili. Nu isi dau seama ca atunci cand cineva vine la padure sa se simta bine e obligat, inainte de a gusta un mic si a bea un suc, sa faca curatenie dupa ei".

Aurelian Buleandra. "Noi am curatat padurea si o vom mai curata. Sper ca atunci cand o vor gasi asa cum e acum sa nu isi bata joc si sa aiba bunul simt sa stranga gunoaiele pe care le vor face".

Ionut Preoteasa. "Ce sa mai zici cand strangi munti de gunoaie dupa unii care au iesit la iarba verde? asta e romanul. De fapt, nu suntem toti la fel, ci doar vreo 30 la suta se incadreaza la "nesimtiti"".

Simona Campeanu. "Din cauza "uitucilor" care lasa in urma lor resturi menajere, nu vom mai avea unde sa iesim la sfarsit de saptamana la un gratar. Padurile se vor transforma intr-o groapa de gunoi".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.