Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) si proiectul RITI dot-Gov (Initiativa Romana pentru Tehnologia Informatiei), finantat de catre Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare (USAID), au lansat ieri, ghidul "Utilizarea Calculator
Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) si proiectul RITI dot-Gov (Initiativa Romana pentru Tehnologia Informatiei), finantat de catre Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare (USAID), au lansat ieri, ghidul "Utilizarea Calculatorului si a Serviciilor Electronice", destinat functionarilor publici. Versiunea electronica a ghidului este disponibila pe Internet si poate fi descarcata gratuit, incepand de ieri, de pe site-urile www.mcti.ro si www.riti-internews.ro. De asemenea, ghidul a fost tiparit in peste 1200 de exemplare care vor fi distribuie la nivel local prin Ministerul Administratiei si Internelor, Institutul National de Administratie si programul "Economia bazata pe cunoastere". Ghidul isi propune sa familiarizeze functionarii publici cu posibilitatile si avantajele oferite de utilizarea calculatorului si a Internetului, inclusiv prin prezentarea beneficiilor guvernarii electronice (e-Guvernare) pentru activitatea institutiilor publice. (M.C.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.