Gigi Becali a garantat ieri ca Steaua nu va face aranjamente in acest final de sezon. "Eu voi fi corect, nu abil. Nu ma intereseaza ce fac ceilalti, Steaua va juca doar pe teren. Nu m-am murdarit pana acum si nici n-o s-o fac", a spus Becali. El i-a
Gigi Becali a garantat ieri ca Steaua nu va face aranjamente in acest final de sezon. "Eu voi fi corect, nu abil. Nu ma intereseaza ce fac ceilalti, Steaua va juca doar pe teren. Nu m-am murdarit pana acum si nici n-o s-o fac", a spus Becali. El i-a luat apoi la rand pe adversarii ros-albastrilor din meciurile suspectate. "Zenga e prieten cu Landi, care i-a zis lui Borcea: "Dau meciul la Steaua cu 3-0", ca sa-si bata joc de el", a glumit Becali, adaugand: "Or fi Zenga si Landi prieteni, e problema lor, eu garantez pentru mine." El i-a luat apoi peste picior pe angajatii lui Sechelariu. "Cu Bacaul am demonstrat in tur cum s-a jucat. E si echipa puternica Bacaul, sa vina sa bata in Ghencea! Au o echipa extraordinara, ar fi si culmea sa faca aranjamente in Ghencea", a spus patronul stelist. Pentru a intari angajamentul, Becali a dat exemplu meciul de la Galati. "I-am spus lui Mihai Stoica: "Du-te si aranjeaza meciul". L-a aranjat, pentru ca aveau aia nevoie de puncte si am luat bani. Am vandut meciul! Hai sa fim seriosi. Cand veti vedea ca Steaua face aranjamente, atunci imi tai capul", a spus Becali. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.