Presedintele american George W. Bush a avut ocazia sa guste din plin spiritul defunctei URSS conducand un autoturism Volga apartinand liderului rus Vladimir Putin la resedinta acestuia de langa Moscova. Cursa cu masina fabricata in 1956 a prefatat pe
Presedintele american George W. Bush a avut ocazia sa guste din plin spiritul defunctei URSS conducand un autoturism Volga apartinand liderului rus Vladimir Putin la resedinta acestuia de langa Moscova. Cursa cu masina fabricata in 1956 a prefatat perfect parada militara in stil sovietic la care cei doi, alaturi de alti 50 de lideri de stat, au participat in Piata Rosie din Moscova cu ocazia aniversarii incheierii celui de-al doilea razboi mondial. La parada au defilat si 2500 de veterani ai conflagratiei dintre anii 1939-1945 in camioane de lupta perfect restaurate . La ceremonii a participat si presedintele roman Traian Basescu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.