Umilita la Timisoara, U. Craiova mai are doar sanse teoretice la salvarea de la retrogradarea in esalonul secund. De altfel, si internationalul Cosmin Contra a declarat la finalul partidei castigate de Poli cu 2-0 ca Universitatea Craiova nu se mai
Umilita la Timisoara, U. Craiova mai are doar sanse teoretice la salvarea de la retrogradarea in esalonul secund. De altfel, si internationalul Cosmin Contra a declarat la finalul partidei castigate de Poli cu 2-0 ca Universitatea Craiova nu se mai poate salva de la retrogradare, mai ales ca are un program dificil in ultimele etape de campionat. "Cred ca Universitatea era retrogradata inca de cand a pierdut cu Brasovul acasa. Nu mai au sanse, fiindca au meciuri grele, la Rapid si la Dinamo. Asta este viata, Craiova trebuie sa se ridice. Este o echipa care n-a retrogradat niciodata, dar se poate cumpara un loc pentru anul viitor", a spus Contra.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.