Adrian M. (41 ani), din Cernisoara-Valcea, student la Teologie, a incercat, in urma cu doua zile, sa talhareasca preotul din localitate. inarmat cu cagula, manusi, bluza si pantalon tip salopeta, dar si cu un pistol Beretta, barbatul a intrat in locu
Adrian M. (41 ani), din Cernisoara-Valcea, student la Teologie, a incercat, in urma cu doua zile, sa talhareasca preotul din localitate. inarmat cu cagula, manusi, bluza si pantalon tip salopeta, dar si cu un pistol Beretta, barbatul a intrat in locuinta preotului, despre care stia ca are multi bani, pentru ca are mai multe magazine. Din nefericire pentru el, s-a nimerit ca fiul cel mic al preotului sa fie acasa. Talharul a rupt-o la fuga, s-a schimbat intr-o poienita si a mers intr-un bar din localitate. Aici, hotul a fost recunoscut de fiul popii, care a chemat politia. Pentru ca politistii au stabilit ca Adrian M. a mai furat si de la directorul scolii suma de 40 milioane lei si un celular, el a fost arestat de Judecatoria Horezu pentru furt calificat si violare de domiciliu. Pen-tru detinere ilegala de armament urmeaza sa fie cercetat de Tribunalul Valcea.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.