Dupa cum era de asteptat, in semifinalele Diviziei Nationale de rugby BRD, cele doua favorite s-au impus fara probleme. Mai precis, Steaua a trecut cu 30-6 de Remin Baia Mare, in timp ce Dinamo a avut de asemenea o misiune usoara in fata clujenilor d
Dupa cum era de asteptat, in semifinalele Diviziei Nationale de rugby BRD, cele doua favorite s-au impus fara probleme. Mai precis, Steaua a trecut cu 30-6 de Remin Baia Mare, in timp ce Dinamo a avut de asemenea o misiune usoara in fata clujenilor de la Universitatea, "cainii" reusind sapte eseuri, terminand ostilitatile cu 50-16. Meciul care va stabili campioana actualei editii se va disputa pe 14 mai, la Constanta, in timp ce in finala mica se vor intalni Remin si U Cluj, cu o zi mai devreme, la Gura Humorului. Pentru a nu exista suspiciuni, partida dintre Steaua si Dinamo va fi condusa mai mult ca sigur de un arbitru francez. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.