Mai uscat si mai curat decat atunci cand umbla prin zonele inundate din Banat, primul ministru regreta acum raspunsul dat sinistratilor care se plangeau ca au ramas fara case: "Doar nu vreti sa va facem acum hotel".
Tariceanu spune ca a f
Mai uscat si mai curat decat atunci cand umbla prin zonele inundate din Banat, primul ministru regreta acum raspunsul dat sinistratilor care se plangeau ca au ramas fara case: "Doar nu vreti sa va facem acum hotel".
Tariceanu spune ca a fost o scapare provenita din cauza oboselii si a problemelor de pe capul sau. Asa o fi, dar un prim ministru dintr-o tara care se vrea in Uniunea Europeana nu se poate comporta precum o functionara care-ti tranteste geamul de la ghiseu in nas, pe motiv ca e in pauza. in plus, cu scuze si cu pareri de rau nu ajungem prea departe.
Tot cu parerere de rau, Tariceanu ne anunta ca nu vom avea noi kilometri de autostrada prea curand. Coada formata de masini intr-una din duminicile trecute la intrarea in Bucuresti, masurand peste douazeci de kilometri, demonstreaza clar ca actual sistem rutier este depasit. Asta daca nu ai antemergator cu girofar. Indiferent de carpelile care se fac acum pe DN1, o autostrada care sa lege Capitala de Valea Prahovei a devenit mai mult decat necesara.
Potrivit contractelor incheiate de fosta guvernare, lucrarile la aceasta ar fi trebuit sa inceapa in 2005. Daca guvernul Tariceanu considera ca aceste contracte sunt in defavoarea Romaniei ar fi putut sa le renegocieze si nu sa taie autostrada de pe harta. Sau daca premierului nu ii plac unele din cele mai mari companii de profil din Europa ar putea sa ceara presedintelui Basescu adresa firmei care a "refacut" autostrada Bucuresti - Pitesti, cand acesta era parohul transporturilor. Chiar daca italienii au disparut cu banii, sunt convins ca stie Basescu cum sa-i gaseasca.
Oricum, se pare ca romanii vor merge mult timp de acum inainte doar pe autostrada de pareri de rau ale guvernului Tariceanu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.