""Pacientii trebuie sa noteze inventarul alimentelor si bauturilor consumate pe o perioada de cel putin 10 zile inainte de a veni la mine. Ei trebuie sa scrie detaliat ora si tot ceea ce au consumat - alimente sau bautura in acel interval. De

""Pacientii trebuie sa noteze inventarul alimentelor si bauturilor consumate pe o perioada de cel putin 10 zile inainte de a veni la mine. Ei trebuie sa scrie detaliat ora si tot ceea ce au consumat - alimente sau bautura in acel interval. De asemenea, in paralel cu acela al alimentelor consumate in fiecare zi, pacientii tin si un jurnal al starilor, sentimentelor si problemelor de sanatate.""
In aceeasi lucrare, dr. McKeith precizeaza: ""Aceste date pot furniza o adanca intelegere a vietii unei persoane. Adesea le spun oamenilor sa aduca ambalajele si cutiile alimentelor semipreparate consumate, astfel incat sa depistam impreuna ingredientele pe care le-au ingerat fara sa-si dea seama. Asadar, ispitele alimentare alcatuiesc un subcapitol conceput, astfel incat sa va faca sa reflectati la obiceiurile alimentare rele pe care le aveti si la ce inseamna ele pentru sanatatea dumneavoastra. Deci puneti mana pe inima si fiti sinceri"".

Cat consumati de regula intr-o saptamana din urmatoarele alimente?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.