Jucatorii, antrenorii, conducatorii si suporterii lui Poli Timisoara au fost socati sambata la pranz de declaratia lui Marin Anton, consilierul presedintelui Balkan Petroleum, care a afirmat pentru TV Sport ca respectiva companie ar putea renunta in
Jucatorii, antrenorii, conducatorii si suporterii lui Poli Timisoara au fost socati sambata la pranz de declaratia lui Marin Anton, consilierul presedintelui Balkan Petroleum, care a afirmat pentru TV Sport ca respectiva companie ar putea renunta in aceasta vara la finantarea clubului de pe Bega. "Am putea stopa colaborarea dintre BkP si Poli din vara fiindca nu am reusit sa cumparam combinatul Solventul din Timisoara. Poate vom merge la Bacau, sa colaboram cu domnul Sechelariu", a spus Anton. Ulterior, acesta si-a retras declaratiile, sustinand ca se afla la finalul unor discutii de patru ore cu prefectul Bacaului si ca a facut o gluma pentru a destinde atmosfera. "Cum sa se retraga o companie care a investit patru milioane de dolari la acest club, care a cumparat jucatori, a investit in terenuri, vestiare? Din vara vor aloca alti bani pentru un alt proiect la Poli", a spus Olaroiu (foto), in timp ce Anton Dobos, consilierul sponsorilor, s-a aratat dezgustat de aceste zvonuri: "O gluma proasta". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.