Considerata ca unul dintre meciurile interesante ale etapei, partida de la Bistrita dintre Gloria si Dinamo a dezamagit din toate punctele de vedere, jocul incheindu-se cu o victorie la limita a bucurestenilor, cu toate ca ardelenii au evoluat timp d
Considerata ca unul dintre meciurile interesante ale etapei, partida de la Bistrita dintre Gloria si Dinamo a dezamagit din toate punctele de vedere, jocul incheindu-se cu o victorie la limita a bucurestenilor, cu toate ca ardelenii au evoluat timp de 59 de minute cu un om in plus, Goian primind in numai sase minute doua cartonase galbene. Scenariul acestui joc a fost unul asemanator partidelor disputate de Gloria pe propriul teren cu Steaua si Rapid, bistritenii multumindu-se cu un joc de aparare distructiva, faza din min. 74, cand Coroian a sutat in bara, fiind o exceptie. Incertitudinea, daca a existat cumva pentru cei aproximativ 2000 de spectatori, a durat pana cu 12 minute inainte de final, cand la o actiune pe ruta Baltoi-Tamas-Grigore, ultimul, lasat liber la 6 metri de poarta lui Cimpeanu, inscrie unicul gol al partidei.
Prin aceasta victorie, Dinamo se mentine in continuare in disputa pentru titlu, iar Gloria ajunge la un amenintator -11 in clasamentul adevarului.
Fara indoiala ca aceasta situatie in care se afla Gloria, pentru prima data de la promovare, va fi repede ameliorata in etapa urmatoare printr-o posibila surprinzatoare victorie la Craiova. Noi ne intrebam insa pe cine va surprinde aceasta. Alte rezultate ale etapei a 25-a: Otelul - Steaua 1-0, FC National - Sportul 2-1, FCM Bacau- Farul 1-0, CFR Cluj - Poli Iasi 1-1, Poli Timisoara - "U" Craiova 2-0.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.