Universitatea Craiova si-a ingropat si ultima sansa reala de a mai ramane in Divizia A dupa infrangerea suferita sambata seara pe terenul lui Poli Timisoara. La capatul unui meci dominat clar de gazde, oltenii s-au vazut din nou invinsi si numai cinc
Universitatea Craiova si-a ingropat si ultima sansa reala de a mai ramane in Divizia A dupa infrangerea suferita sambata seara pe terenul lui Poli Timisoara. La capatul unui meci dominat clar de gazde, oltenii s-au vazut din nou invinsi si numai cinci victorii in ultimele cinci etape (cu deplasari in Giulesti si in Stefan cel Mare), plus rezultate nefavorabile contracandidatelor ii mai pot salva de matineu. Timisoara a primit cu simpatie Craiova doar in tribune, fiindca in teren nu a fost loc de concesii. Viorel Moldovan s-a accidentat in minutul 15, fiind suspect de ruptura musculara, locul sau fiind luat, cu mult succes, de Mansour, care a revenit in trupa banateana dupa cinci luni de convalescenta. La final, Marian Bondrea, antrenorul Universitatii, admitea ca echipa sa este ca si retrogradata. "Astazi era ultima noastra sansa, din pacate nu am reusit sa o fructificam. Jucatorii mei s-au straduit, dar se pare ca miza i-a depasit. Nu am avut nici sansa. Sa speram ca cineva va avea grija de echipa asta si va restructura din temelii clubul", a spus Bondrea. De partea cealalta, Cosmin Olaroiu, fost capitan al Universitatii, s-a declarat satisfacut ca numele Timisoarei ramane nepatat. "Sincer, imi pare rau, este un moment trist pentru tot fotbalul romanesc, dar nu suntem noi vinovati. Noi am vrut sa punem capat speculatiilor facute inaintea jocului", a spus Oli, care a trasat si obiectivul lui Poli pentru acest final de campionat: locul patru, care va fi premiat * FC Brasov este a doua echipa care are nevoie de un miracol pentru a scapa de retrogradare, dupa ce a pierdut ieri, pe teren propriu, cu 0-1, meciul cu FC Arges. Prin aceste trei puncte, pitestenii si-au asigurat inca un sezon in Divizia A, in timp ce "stegarii", dupa o raza de speranta prin victoria de la Craiova, iau drumul ligii secunde * Poli Iasi a castigat un punct foarte important la Cluj, echipa lui Ionut Popa fiind aproape iesita din ecuatia retrogradarii in acest campionat. Fanii gazdelor i-au cerut demisia lui Aurel Sunda, considerat principalul vinovat pentru evolutia slaba din acest retur a "ceferistilor" * FCM Bacau a obtinut o victorie de aur in meciul cu Farul, una dintre echipele redutabile ale campionatului. Moldovenii rasufla si ei mai usurati, dupa ce inaintea etapei aveau destule emotii in privinta retrogradarii, in timp ce Farul este mult mai interesata de finala Cupei Romaniei * FC National si Sportul s-au intalnit din nou pe o ploaie torentiala, asa cum o facusera si in primavara, in Cupa. De aceasta data au castigat "bancarii", la finalul unei intalniri la care Dan Petrescu a fost din nou exasperat de ratarile elevilor sai, dar si de reaccidentarea lui Tiberiu Balan, iesit in minutul 17. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.