Sporting Lisabona, cu Marius Niculae pe teren, s-a calificat in finala Cupei UEFA, deºi a pierdut, cu scorul de 2-3 (1-1), dupã prelungiri, partida disputatã, joi seara, in deplasare, in compania formaþiei AZ'67 Alkmaar, in man
Sporting Lisabona, cu Marius Niculae pe teren, s-a calificat in finala Cupei UEFA, deºi a pierdut, cu scorul de 2-3 (1-1), dupã prelungiri, partida disputatã, joi seara, in deplasare, in compania formaþiei AZ'67 Alkmaar, in manºa secundã a semifinalelor competiþiei. La finalul celor 90 de minute, formaþia olandezã conducea cu scorul de 2-1, prin golurile reuºite de Perez '6 ºi Huysegems '78. Pentru Sporting a inscris Liedson in minutul 45+2. Deoarece rezultatul din tur a fost 2-1 pentru Sporting, cele douã echipe au intrat in prelungiri. In minutul 109, Alkmaar a inscris din nou prin Jaliens, dar echipa Sporting a reuºit sã-ºi adjudece un loc in finala Cupei UEFA, Miguel Garcia marcand la finalul celei de-a doua reprize de prelungiri, in minutul 120+2.
Atacantul roman Marius Niculae a fost introdus pe teren cu 15 minute inainte de incheierea meciului, in locul lui Rui Jorge. La finalul partidei, internaþionalul roman a declarat cã aceasta a fost cea mai frumoasã zi din cariera sa de fotbalist: "Este incredibil, este cea mai fericitã zi de cand joc fotbal. Sper sã rãman la Sporting, aceasta este dorinþa mea".
Sporting va intalni in finala Cupei UEFA formaþia ÞSKA Moscova, care a obþinut calificarea in aceastã fazã a competiþiei, dupã ce a invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FC Parma, in manºa retur a semifinalelor. In tur, scorul fusese egal, 0-0.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.