Lotul feminin de box al Romaniei va pleca, maine, spre Norvegia, urmand sa participe saptamana viitoare la intrecerile Campionatelor Europene. Motivate de performantele obtinute anul trecut la intrecerile continentale, unde Romania a obtinut sase med
Lotul feminin de box al Romaniei va pleca, maine, spre Norvegia, urmand sa participe saptamana viitoare la intrecerile Campionatelor Europene. Motivate de performantele obtinute anul trecut la intrecerile continentale, unde Romania a obtinut sase medalii, dintre care doua din cel mai stralucitor metal, cele 11 componente ale lotului tricolor coordonat de antrenorul Adrian Lacatus au declarat ca sunt decise sa urce de cel putin trei ori pe podiumul acestei editii. "Obiectivul principal in Norvegia este sa castigam 1-3 medalii. Noi nu ne limitam, insa, aici, ci sunt convins ca ne vom depasi obiectivul, pentru ca am avut conditii foarte bune de pregatire. Cele mai mari sanse la medalii le au Camelia Negrea si Mihaela Cijevschi (foto), dar si celelalte sportive pot provoca surprize placute. Sper sa nu avem probleme de arbitraj si sa repetam performanta de la Europenele din Italia", a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, principalul Adrian Lacatus, adaugand ca din lotul care va face deplasarea in Norvegia fac parte urmatoarele sportive: Camelia Negrea (46 kg), Steluta Duta (48 kg), Diana Ungureanu (50 kg), Alina Nitu (52 kg), Mihaela Cijevschi (54 kg), Florina Pop (57 kg), Larisa Pop (60 kg), Luminita Turcin (66 kg), Larisa Rosu (70 kg), Gabriela Mitran (80 kg) si Adriana Hosu (86 kg). In absenta laureatei europene de la cat. 52 kg, Floare Lihet, care a trecut la profesionism, spre nemultumirea staff-ului tehnic, campioana europeana de la cat. 54 kg, Mihaela Cijevschi, s-a declarat optimista inaintea competitiei. "Daca arbitrii ne vor lasa in pace, vom face din nou o performanta buna. Din pacate, in box, anumiti sportivi sunt favorizati. Nu cred, insa, ca arbitrii ne vor putea opri, daca ne vom stradui sa dam totul in ring", a spus Cijevschi, precizand ca doreste sa-si apere titlul cucerit anul trecut. La randul ei, o alta mare favorita in lupta pentru medalii, Camelia Negrea, a declarat raspicat: "Nu voi merge in Norvegia sa ma plimb, ci imi doresc o medalie, daca se va putea chiar de aur, pentru ca am muncit foarte mult ca sa ajung aici. Mereu mi-a fost frica de arbitraje, dar daca esti destul de bine pregatit, nici macar arbitrii nu au ce sa iti faca!"


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.