Fiind un model destinat incepatorilor in pilotajul RC, Robbe Cardinal are un comportament docil si o stabilitate intrinseca datorata solutiei aerodinamice cu aripa parasol. Pe langa acestea, silueta inspirata de cea a avionului CESSNA Cardinal dau mo
Fiind un model destinat incepatorilor in pilotajul RC, Robbe Cardinal are un comportament docil si o stabilitate intrinseca datorata solutiei aerodinamice cu aripa parasol. Pe langa acestea, silueta inspirata de cea a avionului CESSNA Cardinal dau modelului un aspect elegant. Alte caracteristici importante sunt viteza ascensionala mare si finetea remarcabila pentru un aeromodel propulsat.
Caracteristicile bune de zbor la viteze mici asigura efectuarea manevrelor de aterizare in conditii de siguranta. Poate fi achizitionat sub forma de kit la aproximativ 100 de euro. Robbe Cardinal mai necesita o investitie de 100 de euro in sistemul de telecomanda care trebuia sa aiba minimum trei canale.
Setul contine motorul electric din gama POWER 600 cu circuit de deparazitare si conectorii electrici aferenti, elicea si cuplajul acesteia, batiu motor, realizat din masa plastica, si toate elementele timoneriei de comanda.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.