Reprezentativa de polo a Romaniei a debutat furtunos in turneul de calificare la Campionatele Europene rezervate juniorilor, castigand lejer primele doua dispute din grupa gazduita de bazinul olimpic din Istanbul. Prezentand un lot destul de omogen i
Reprezentativa de polo a Romaniei a debutat furtunos in turneul de calificare la Campionatele Europene rezervate juniorilor, castigand lejer primele doua dispute din grupa gazduita de bazinul olimpic din Istanbul. Prezentand un lot destul de omogen in campania de calificare la turneul final continental din Bulgaria, in care toti jucatorii fac parte din echipe de seniori care activeaza in Superliga Nationala, reprezentativa pregatita de Gheorghe Zamfirescu s-a impus categoric in fata Sloveniei, cu scorul de 10-3, pentru ca, joi seara, sa umileasca Macedonia, la un scor fluviu: 21-1! Conform programului anuntat de LEN, tricolorii mai aveau de jucat cu Moldova, Turcia, Georgia si Lituania, avand mari sanse sa ocupe una din cele doua pozitii care asigura calificarea la EURO 2005. Dar iata si celelalte rezultate inregistrate in primele doua etape: Moldova - Lituania 8-4, Slovenia - Georgia 7-1, Turcia - Macedonia 22-1, Moldova - Macedonia 10-1, Turcia - Lituania 18-4, Georgia - Lituania 17-4 si Slovenia - Turcia 9-8. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.