Rocker-ul Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu Sindromul Parkin si va trebui sa ia medicamente zilnic tot restul vietii pentru a-si controla tremuratul corpului si miscarile involuntare, transmite site-ul imdb.com. Fostul solist al trupei Black Sabba
Rocker-ul Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu Sindromul Parkin si va trebui sa ia medicamente zilnic tot restul vietii pentru a-si controla tremuratul corpului si miscarile involuntare, transmite site-ul imdb.com. Fostul solist al trupei Black Sabbath a respirat usurat in 2003, cand medicii i-au spus ca nu are Parkinson. Ozzy s-a dus, insa, de curand la medic pentru ca nu mai suporta sa nu-si poata controla miscarile si punea acest lucru pe faptul ca a abuzat de droguri si alcool toata viata. In varsta de 56 de ani, rocker-ul a fost anuntat insa ca are Sindromul Parkin, o boala a sistemului nervos central pe care a mostenit-o de la rudele sale. "Cand i-am spus surorii mele mi-a spus "Si tu? Mama, matusa Elsie si bunica au avut boala asta"", a povestit Ozzy. (D.M.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.