Gabriel Tamas si Alexandru Baltoi, care au lipsit la antrenamentul de joi seara al lui Dinamo, au declarat ca nu se afla in conflict cu antrenorul Ioan Andone. Tamas a motivat absenta sa prin faptul ca a avut o problema personala de rezolvat. "L-am s
Gabriel Tamas si Alexandru Baltoi, care au lipsit la antrenamentul de joi seara al lui Dinamo, au declarat ca nu se afla in conflict cu antrenorul Ioan Andone. Tamas a motivat absenta sa prin faptul ca a avut o problema personala de rezolvat. "L-am sunat toata ziua pe nea Ando, pentru a cere permisiunea de a ma invoi cateva ore, dar nu mi-a raspuns la telefon. Pana la urma am reusit sa vorbesc cu presedintele Badea. S-a creat o confuzie, dar m-am prezentat in jurul orei 21 la Saftica si am intrat in programul echipei. Mergem la Bistrita sa castigam", a precizat Tamas. Baltoi a afirmat ca nu s-a certat cu Andone, ci doar a avut o discutie cu acesta despre problemele sale din acest final de sezon. "Am vorbit si despre viitorul meu la Dinamo, daca intru in calcule pentru campionatul viitor. Nimic mai mult. Astfel de intalniri intre jucatori si antrenor sunt obisnuite la orice echipa, nu vad nimic senzational. Cu presedintele Badea am lamurit o problema contractuala. Nu s-a pus problema sa refuz sa intru in cantonament", a comentat Baltoi. Badea a declarat joi ca Baltoi risca sa fie sanctionat disciplinar si sportiv de conducerea clubului, deoarece s-a prezentat cu intarziere in cantonamentul formatiei, in vederea partidei cu Gloria Bistrita. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.