Cu ocazia implinirii a 50 de ani, faimosul parc Disneyland din California a dezvaluit vizitatorilor castelul aurit al Frumoasei Adormite. La aceasta aniversare participa diversi cantareti si vedete care au dorit sa sarbatoreasca alaturi de organizato
Cu ocazia implinirii a 50 de ani, faimosul parc Disneyland din California a dezvaluit vizitatorilor castelul aurit al Frumoasei Adormite. La aceasta aniversare participa diversi cantareti si vedete care au dorit sa sarbatoreasca alaturi de organizatori onorabila varsta a parcului. Vizitatorii au fost intampinati de Julie Andrews si au putut-o asculta pe cantareata Christina Aguilera. Compania Walt Disney Co. a decis ca pentru acest eveniment sa acopere castelul Frumoasei Adormite in "aur", iar vizitatorii s-au putut plimba cu un vehicul aurit sau chiar si cu o barca aurita prin "Jungla". Nu au lipsit de la aniversare nici faimoasele personaje Mickey Mouse sau Donald Duck, focurile de artificii, paradele si alte atractii originale.
Disney va adauga inca un parc in "colectia sa" la data de 12 septembrie, si anume Hong Kong Disneyland, care va fi cel de-al 11 parc de distractii.
Fondatorul companiei, Walt Disney, a fost deseori citat ca spunand ca toata aceasta aventura "a inceput de la un soricel". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.