Lidera clasamentului Ligii Nationale de handbal masculin, Dinamo-Baumit, a reusit sa treaca peste penultimul obstacol din intrecerea interna, invingand, joi seara, la Timisoara, echipa locala "U" Poli Izometal, cu scorul de 27-20 (12-9), si s-a aprop
Lidera clasamentului Ligii Nationale de handbal masculin, Dinamo-Baumit, a reusit sa treaca peste penultimul obstacol din intrecerea interna, invingand, joi seara, la Timisoara, echipa locala "U" Poli Izometal, cu scorul de 27-20 (12-9), si s-a apropiat la doar un punct de obtinerea titlului national. Cum in ultima etapa, programata sa se desfasoare pe 11 mai, elevii antrenorului Constantin Stefan vor primi replica modestei Poli Iasi, avansul de un singur punct in clasament in fata rivalei HCM Constanta pare sa fie decisiv. De altfel, "marinarii" lui Aihan Omer au fortat serios nota la Piatra Neamt, victoria obtinuta, cu scorul de 31-18 (16-9), parafand retrogradarea unei echipe care in urma cu doi ani se batea cu succes in Liga Campionilor. Dar iata si celelalte rezultate din penultima etapa: Uztel Ploiesti - Bucovina Suceava 35-21, Dinamo Brasov - UCMR Resita 36-29, Minaur Baia Mare - Pandurii Tg. Jiu 33-26, Armatura Cluj - Steaua 29-34, Poli. Iasi - CSM Medgidia 23-22. In clasament, Dinamo Baumit ocupa primul loc, cu 43 de puncte, fiind urmata la un punct de HCM Constanta, si la trei "lungimi" de Minaur Baia Mare. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.