Fostul lider al reprezentativei feminine de baschet a Romaniei, Diana Ciupe-Pop, a obtinut o noua performanta in prima liga din Germania, cucerind zilele trecute cu echipa TSV 1880 Wasserburg prima pozitie in DDBL. In acest fel, fosta componenta de b
Fostul lider al reprezentativei feminine de baschet a Romaniei, Diana Ciupe-Pop, a obtinut o noua performanta in prima liga din Germania, cucerind zilele trecute cu echipa TSV 1880 Wasserburg prima pozitie in DDBL. In acest fel, fosta componenta de baza a BC ICIM Arad si-a adaugat in impresionanta sa carte de vizita cel de-al doilea titlu al Germaniei, dupa cel cucerit anul trecut cu aceeasi grupare. Conform site-ului specializat al DDBL, TSV 1880 Wasserburg a obtinut laurii germani dupa ce a trecut lejer in finala de marea surpriza a competitiei, NB Oberhausen, cu scorul general de 3-0: 81-49, 101-60 si 78-69. In varsta de 34 de ani, Diana Ciupe-Pop s-a dovedit din nou o piesa importanta in angrenajul campioanelor, reprezentanta noastra reusind sa inscrie 12 puncte in ultima partida, in ciuda faptului ca a acuzat de-a lungul jocului mai multe crampe musculare. Reamintim ca, in luna martie, TSV 1880 Wasserburg a cucerit si Cupa Germaniei, iar Diana Ciupe-Pop a fost declarata cea mai valoroasa coordonatoare de joc din DDBL. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.