Pugilistul roman Lucian Bute, castigator al centurii NABA (North American Boxing Association) la categoria supermijlocie, isi va apara titlul in fata americanului Jose Spearman, in cadrul unei gale care va avea loc, pe 3 iunie, la Montreal, a anuntat
Pugilistul roman Lucian Bute, castigator al centurii NABA (North American Boxing Association) la categoria supermijlocie, isi va apara titlul in fata americanului Jose Spearman, in cadrul unei gale care va avea loc, pe 3 iunie, la Montreal, a anuntat clubul Interbox. Bute ar fi trebuit sa il intalneasca pe Spearman in cadrul galei ce a avut loc pe 21 aprilie, la Galati, dar pugilistul american nu a putut participa din cauza unor probleme legate de pasaport. Bute a luptat la Galati cu un alt american, Donnie McCrary, pe care l-a invins, prin KO, in repriza a patra, pastrandu-si astfel centura NABA la categoria supermijlocie.
Intr-un alt meci din cadrul galei de la Montreal, Adrian Diaconu va boxa cu pugilistul canadian Conal MacPhee pentru titlul canadian la categoria semigrea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.