Voleiul masculin romanesc intra din aceasta seara in hora calificarii la Mondialele de anul viitor din Japonia, reprezentativa antrenata de Mircea Spatacean si Robert Tvardochlib urmand sa evolueze, la Tulcea, in cadrul grupei preliminare C, alaturi
Voleiul masculin romanesc intra din aceasta seara in hora calificarii la Mondialele de anul viitor din Japonia, reprezentativa antrenata de Mircea Spatacean si Robert Tvardochlib urmand sa evolueze, la Tulcea, in cadrul grupei preliminare C, alaturi de Belgia, Norvegia si Belarus. Dornici sa intre mai repede in atmosfera de concurs, tricolorii au jucat doua meciuri test in compania Belgiei, reusind sa treaca lejer de ambele examene, cu 3-1 si 3-0. In ultima partida de pregatire, disputata miercuri seara, voleibalistii nostri s-au impus in trei seturi, cu 25-20, 25-12 si 25-19, antrenorul Mircea Spatacean declarandu-se multumit de prestatia jucatorilor sai. Aseara, a avut loc sedinta tehnica, in vreme ce astazi, cu incepere de la ora 16, se vor disputa primele meciuri, Belgia primind replica Belarus, iar Romania va intalni Norvegia. Sambata, de la aceeasi ora, va avea loc intalnirea dintre Belarus si Norvegia, urmata de disputa dintre Romania si Belgia, iar duminica se vor disputa ultimele meciuri, intre Belgia si Norvegia, respectiv Romania si Belarus. Reamintim ca prima clasata se va califica in faza urmatoare a play-off-ului, urmand sa evolueze in seria din Bulgaria, alaturi de selectionata gazda, Turcia si Slovacia. Conform programului stabilit de FIVB, traseul mondial va continua doar pentru primele doua echipe din grupa E, in functie de locul obtinut. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.