Timisoara nu a reusit nici cu noua "Poli" sa castige in fata lui Dinamo, fiind invinsa in toate cele sase meciuri jucate contra "cainilor rosii" de la revenirea orasului in Divizia A. Miercuri seara, in "Groapa", Dinamo s-a impus cu 1-0, prin golul l
Timisoara nu a reusit nici cu noua "Poli" sa castige in fata lui Dinamo, fiind invinsa in toate cele sase meciuri jucate contra "cainilor rosii" de la revenirea orasului in Divizia A. Miercuri seara, in "Groapa", Dinamo s-a impus cu 1-0, prin golul lui I. Balan, din minutul 63. Acesta a executat o lovitura libera de la 25 de metri, lateral dreapta, mingea pacalindu-l pe M. Popa si intrand in plasa peste portarul timisorean. "Am vrut sa centrez, dar a iesit un gol de toata frumusetea", a spus I. Balan (foto). "Poli" a fost si ea aproape de gol prin G. Coman, insa acesta a nimerit de doua ori bara, in minutele 25 si 54.
Andone: "Jocul nu m-a multumit"
"Este o victorie meritata, muncita, a echipei noastre, care venea dupa un semiesec la ultima clasata. Pe mine nu m-a multumit calitatea jocului. Este adevarat ca am intalnit si una din echipele bune ale acestui retur, care este foarte bine organizata in faza defensiva. Ne-am creat prea putine ocazii de gol. Imi doresc mai multe pentru public si galerie. Sunt trei puncte care ne apropie de Steaua. Suntem insa departe de ceea ce trebuie sa arate o echipa ca Dinamo", a declarat Andone dupa meci. Portarul Bogdan Stelea spune ca Dinamo a facut un meci asa cum trebuia. "Au fost meciuri in care am jucat mai bine, am dat mai multe goluri si ne-am creat mai multe ocazii. Dinamo a facut un meci asa cum trebuia sa faca. Stiam ca Timisoara este o echipa care se inchide bine si asteapta greseala adversarului", a precizat Stelea, care a vorbit si despre golul marcat de I. Balan: "Nu cred ca a vrut sa dea acolo, ci a vrut sa centreze. Goluri ca acesta se intampla o data la nu stiu cate meciuri".
Olaroiu: "Avem mentalitate de provincie"
Antrenorul lui "Poli", Cosmin Olaroiu, a declarat ca Dinamo a meritat victoria. "Ne-am propus sa castigam la fel cum ne propunem la fiecare meci. Din nefericire nu am reusit, am jucat sub ceea ce ne-am propus, mai ales in prima repriza, cand am facut greseli, iar apoi, pe fondul unei asemenea greseli, am primit gol. Din pacate, platim tribut de multe ori acestei idei de echipa de provincie", a spus Olaroiu, care a afirmat ca jucatorii sai au evoluat mai bine dupa ce au primit gol. Cosmin Contra a spus ca jucatorii de la "Poli" au evoluat timorati in prima repriza. "Ma asteptam la mai mult, dar se pare ca am intrat timorati in prima repriza. Din punctul meu de vedere, prima repriza a fost mai slabuta, pe cand pe cea de-a doua am inceput-o mai bine si am avut o bara", a spus Contra. Atacantul Viorel Moldovan crede ca Dinamo a obtinut o victorie meritata. "Asta ne este valoarea, trebuie sa revenim cu picioarele pe pamant. Felicit pe Dinamo pentru jocul prestat, cred ca merita aceasta victorie. Am avut si noi ocazii dar nu am reusit sa le concretizam. Imi pare rau pentru suporterii nostri", a spus Moldovan. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.