Rapid a invins miercuri seara, in Giulesti, pe Otelul, scor 3-0, si incepe sa-i sufle in ceafa Stelei, o echipa aflata intr-o evidenta scadere de forma. "Alb-visiniii" au controlat meciul fara probleme si au deschis scorul repede, in minutul 12, atun
Rapid a invins miercuri seara, in Giulesti, pe Otelul, scor 3-0, si incepe sa-i sufle in ceafa Stelei, o echipa aflata intr-o evidenta scadere de forma. "Alb-visiniii" au controlat meciul fara probleme si au deschis scorul repede, in minutul 12, atunci cand Buga, scapat singur, l-a executat pe Cernea cu o "scarita" spectaculoasa. Peste numai un minut, Burdujan a luat o actiune pe cont propriu si a sutat perfect de la 20 de metri. Moldovenii nu au abandonat meciul si puteau reduce din handicap prin Iacob, care ramas in doua situatii doar cu portarul Coman nu a putut finaliza. In minutul 74, Stancu (foto), contestatul peluzei giulestene, a incheiat soarta partidei printr-un sut din interiorul careului.
Interzis la Steaua
Razvan Lucescu s-a declarat multumit de faptul ca echipa sa a invins din nou in fata propriilor fani. "Pentru noi a fost o victorie foarte importanta, pentru ca au revenit spectatorii. Am un mare semn de intrebare de ce Rapid a fost privata de aportul publicului la meciul cu Timisoara", a spus tehnicianul rapidist. Acesta a precizat ca jucatorii sai nu au urmarit la televizor meciul Steaua - "Poli" Iasi, incheiat la egalitate, scor 0-0. "E mai important ce facem noi pe teren, si nu altii", a explicat Lucescu. Ionut Stancu a confirmat interdictia pe care au avut-o jucatorii giulesteni de a urmari partida din Copou. "Ne-am uitat la Farul - FC National, pentru ca ni s-a spus sa nu mai urmarim meciurile Stelei", a spus Stancu. In alta ordine de idei, Maldarasanu considera ca formatia din Ghencea va avea un meci greu la Galati, acolo unde suprafata de joc este foarte dificila. "In meciul de la Galati, terenul greu de acolo va fi un avantaj pentru Otelul, pentru ca Steaua are jucatori mai tehnici. Daca m-a satisfacut rezultatul de la Iasi? Pe mine ma satisface doar nevasta", a afirmat Maldarasanu.
Mihai Stoichita, antrenorul modovenilor, a apreciat drept justa victoria Rapidului. "Sper ca Rapid sa dezvolte in continuare acest joc spectaculos si sa nu se inchida in aparare, asa cum nici noi nu am facut-o astazi. Noi jucam pentru noi, nu vrem sa ajutam nici pe Steaua, nici pe Rapid. Incercam sa batem tot. Daca nu am reusit astazi, poate vom reusi in fata Stelei", a subliniat tehnicianul moldovean.
Stoichita: "Investitii intai si apoi obiective"
"Eu am contract pe doi ani si jumatate cu Otelul si daca vor fi facute investitiile care s-au promis, vom schimba si obiectivele. Dar din ce avem acum, nu putem decat sa incercam sa ne salvam de la retrogradare", a spus Stoichita. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.