AC Milan a ajuns in finala UEFA Champions League, acolo unde va intalni pe Liverpool, "diavolii" fiind la un pas de eliminare in fata lui PSV desi au inceput meciul de la 2-0 in tur. Olandezii au castigat partida disputata miercuri seara cu scorul de
AC Milan a ajuns in finala UEFA Champions League, acolo unde va intalni pe Liverpool, "diavolii" fiind la un pas de eliminare in fata lui PSV desi au inceput meciul de la 2-0 in tur. Olandezii au castigat partida disputata miercuri seara cu scorul de 3-1, insa, gratie golului inscris in deplasare, trupa antrenata de Carlo Ancelotti merge in ultimul act al competitiei supreme. PSV a reusit o partida stralucita si a inceput sa puna probleme inca din startul meciului. Reusita lui Park din minutul 9 a sporit entuziasmul gazdelor, care au atacat furibund in fata unui Milan incapabil de a gasi o replica pe masura. In minutul 65, Cocu a anulat avantajul din tur si se parea ca episodul La Coruna, acolo unde Milan a fost invinsa anul trecut la patru goluri diferenta, se repeta. Un gol perfid in prelungiri semnat de Ambrosini a izbavit "diavolul", reusita tardiva a lui Cocu sporind tristetea olandeza. Fluierul final a adus lacrimile pe fata lui Vennegoor of Hesselink, iar eroul serii, Cocu, a declarat ca este "bolnav de suparare". Guus Hiddink, antrenorul lui PSV, s-a aratat mandru de prestatia elevilor sai. "Am fost foarte aproape. Este extrem de frustrant. Insa, ii felicit pe jucatorii mei care au prestat un fotbal incredibil. Nu am nimic sa le reprosez, chiar daca este pacat ca nu au reusit sa se concentreze la golul milanez", a declarat tehnicianul olandez. De partea cealalta, milanezii au pus pe seama oboselii evolutia modesta de la Eindhoven. "A fost un duel epuizant, iar PSV a jucat excelent. Trebuie sa ne revenim caci jucam cu Juventus in campionat", a declarat fundasul Jaap Stam.
In prima semifinala, Liverpool a trecut marti seara de Chelsea, scor 1-0, insa golul marcat de Luis Garcia s-a dovedit a fi neregulamentar dupa ce televiziunea Sky Sports a reprodus faza pe computer. In alta ordine de idei, UEFA a confirmat ieri ca nu va acorda Angliei un loc suplimentar pentru editia viitoare a Champions League, indiferent de rezultatul finalei. "Cormoranii" ocupa locul cinci in campionat. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.